У Запоріжжі до розбору завалів зруйнованих будинків долучили добровольців

У Запоріжжі до розбору завалів зруйнованих будинків долучили добровольців.

У Запоріжжі до розбору завалів зруйнованих будинків долучили добровольців. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
07 жовтня 2022 17:16

У Запоріжжі до сих пір тривають аварійно-рятувальні роботи на місцях зруйнованих в результаті ракетних ударів 6 жовтня житлових будинків.

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС, вже другу добу рятувальники спільно із комунальними службами продовжують аварійно-рятувальні роботи на місцях ракетних ударів, що зруйнували житлові будинки в обласному центрі 6 жовтня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Усі, хто долучився сьогодні для допомоги у розборі будівельних конструкцій, отримали спеціальне спорядження, аби з дотриманням правил безпеки виконувати поставлені завдання. Допомоги профільним службам долучилися 96 добровольців, – повідомляють у ДСНС.

У Запоріжжі до розбору завалів зруйнованих будинків долучили добровольців.У Запоріжжі до розбору завалів зруйнованих будинків долучили добровольців. Фото: zp.dsns.gov.ua

За словами виконуючого обов'язки мера Запоріжжя Анатолія Куртєва, місто отримало значну підтримку від благодійних фондів, волонтерів і міжнародних організацій. Зокрема мова йде про будівельні матеріали, ковдри, матраци, постільну білизну, респіратори, лопати, рукавички, розкладачки, каски, насоси, продукти харчування.

- На допомогу прийшла дуже велика кількість небайдужих запоріжців, які вже доєдналися до ліквідації наслідків рашистських обстрілів, – зазначив Куртєв. 

Нагадаємо, вчора, 6 жовтня, близько п'ятої ранку у Запоріжжі пролунали вибухи. Окупанти запустили 7 ракет по центру міста та потрапили до житлових будинків. Будинки зруйновані у районі вулиці Сталеварів, у тому числі на центральному проспекті. За попередніми даними, загинули 12 людей. Центр було перекрито. Раніше ми писали, що із зоопарком у центрі і як тепер виглядає популярна кав'ярня.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах