Працівники кав'ярні у центрі Запоріжжя показали, що із закладом після ракетного удару

Працівники кав'ярні у центрі Запоріжжя показали, що із закладом після ракетного удару

Працівники кав'ярні у центрі Запоріжжя показали, що із закладом після ракетного удару - фото: www.instagram.com/coffeelabua/

Події
06 жовтня 2022 11:21

Внаслідок сьогоднішніх вибухів у Запоріжжі загинули люди, зруйновані будинки, бізнеси. Працівники одного з кафе, яке знаходиться поряд із місцем прильоту, показали наслідки ракетного удару.

Так, на сторінці кав'ярні Coffeelab Roasters повідомили, що через значні руйнування працювати вони поки не можуть, але дуже хочуть. Наразі заклад збирає донати на відновлення кав'ярні.

Наслідки ракетних ударів по Запоріжжю -Наслідки ракетних ударів по Запоріжжю - фото: instagram.com/coffeelabua

Судячи з фото, на вулиці зруйновано все. Видно велику вирву. Усередині кав'ярні – вибиті двері, все перевернуто, розбито.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Coffeelab Roasters|Кава і їжа (@coffeelabua)

Нагадаємо, сьогодні вночі, 6 жовтня, у Запоріжжі пролунали вибухи. Окупанти запустили 7 ракет по центру міста та цілили у житлові будинки. Будинки зруйновані у районі вулиці Сталеварів, у тому числі на центральному проспекті. За попередніми даними глави ЗОВА Олександра Старуха, одна жінка загинула. Ще одна – померла у машині швидкої допомоги. Постраждалих – 10 людей. Центр перекрито.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах