Голова "Енергоатома" Котін узяв на себе виконання обов'язків гендиректора ЗАЕС

Голова "Енергоатома" Котін узяв на себе виконання обов'язків гендиректора ЗАЕС.

Голова "Енергоатома" Котін узяв на себе виконання обов'язків гендиректора ЗАЕС. Фото: t.me/energoatom_ua

Події
05 жовтня 2022 14:57

Президент державного підприємства "НАЕК "Енергоатом" Петро Котін узяв на себе виконання обов'язків генерального директора Запорізької АЕС.

- Відповідно до чинного законодавства, дозвільних і регламентних документів я прийняв рішення взяти на себе виконання обов'язків гендиректора Запорізької атомної електростанції, – про таке рішення Котін повідомив у відеозверненні до працівників Запорізької АЕС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Котіна, адміністрування станції перенесено до Києва з моменту викрадення генерального директора ЗАЕС Ігоря Мурашова: "Усі подальші рішення щодо роботи станції прийматимуть безпосередньо в центральному офісі "Енергоатома".

Він також наголосив, що технічні питання експлуатації енергоблоків, як і раніше, вирішуватиме технічний персонал атомної станції за погодженням із центральним офісом компанії.

- Безумовно, наша робота, наша доля, наші домівки і наше майбутнє – з Україною, як завжди. Будемо і надалі працювати згідно з українським законодавством, в українській енергосистемі, в "Енергоатомі". Не сумнівайтеся в цьому, – наголосив Котін.

Як повідомлялося, в російському ЄДРЮО 3 жовтня за адресою в Москві було зареєстровано АТ "Експлуатуюча організація Запорізької АЕС" зі статутним капіталом 2 мільярда рублів. Головна компанія зі 100% СК – держкорпорація "Росатом", гендиректор – Олег Романенко.

В "Енергоатомі" назвали це рішення нікчемним.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах