Гурт Khorta показав кліп на ремейк неофіційного гімну Запоріжжя (відео)

Гурт Khorta показав кліп на ремейк неофіційного гімну Запоріжжя.

Гурт Khorta показав кліп на ремейк неофіційного гімну Запоріжжя. Фото з ютуб-каналу гурту

Події
04 жовтня 2022 15:35

Запорізький гурт #KHORTA представив кліп на оновлену версію пісні Андрія Лободи "Запоріжжя", де головний мотив пісні звучить як "Запоріжжя – це Україна, а не якась інша країна".

Відеоряд показує красу обласного центру, наших історичних місць, природи та архітектури. Тепер під час навали ворога пісня стала ще більш просто актуальною. Мешканці Запорізької області продовжують чинити опір та дають зрозуміти загарбникам, що не схилять голови, пише 061.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Гурт презентував свій новий кліп на фоні трагічних подій, які забрали життя багатьох людей. Музиканти, впевнені, що вони не зломлять наш дух, а навпаки, лише сильніше розпалять нашу лють.

- Лише кілька днів минуло, як сталася одна з найбільших трагедій для кожного з нас. Жоден псевдореферендум та колаборант не зможе зламати наше місто у боротьбі за нашу незалежність. Ми були, є і будемо - українцями, нащадками запорозьких козаків. У жовтні місто Запоріжжя святкує свій День народження, свято Покрови, День українського козацтва, День захисника України та річницю визволення міста від нацистських загарбників Перемогли тоді, вистоїмо і зараз. Все буде Україна! Запоріжжя – це Україна, – зазначили у гурті Khorta.

Нагадаємо, 27 січня 2015 року, не стало 36-річного фронтмена запорізького гурту "Хорта" Андрія Лободи. Музикант понад рік боровся із раком. Чоловік запам'ятався запорожцям створенням неофіційного гімну міста.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах