У лікарні померла ще одна постраждала від ракетного удару по колоні в Запоріжжі

Жертв уже 31: у лікарні померла ще одна постраждала від ракетного удару по Запоріжжю -

Жертв уже 31: у лікарні померла ще одна постраждала від ракетного удару по Запоріжжю - Фото: 061.ua

Події
02 жовтня 2022 16:27

Померла ще одна постраждала внаслідок ракетного удару по гуманітарній колоні у Запоріжжі 30 вересня. Наразі загиблих – 31.

Як розповів голова Запорізької ОВ Олександр Старух, того ранку було 16 ракет. З них 4 – збило ППО, 9 – потрапили у підприємство, де ніхто не постраждав, а останні 3 – поцілили по гуманітарній колоні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Це було чітко сплановане масове вбивство, адже попадання вздовж усієї колони – на початок, середину та кінець. Через небезпеку неможливий виїзд евакуаційного транспорту та волонтерів. Це єдиний пункт пропуску для всіх тимчасово захоплених областей, – сказав Старух.

Сьогодні влада приїхала до лікарень, де перебувають постраждалі від обстрілу. Майже всі люди з мінно-вибуховими травмами різного ступеня важкості. Більшість постраждалих уже прооперували.

Маленьку Поліну теж відвідали та подарували маленький подарунок. Нагадаємо, що 3-річну Поліну було поранено того ранку і вона потрапила до лікарні, а її 34-річна мама загинула на місці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах