У Кремлі планують "урочисто оголосити" про вступ Запорізької області до складу РФ

У Кремлі планують "урочисто оголосити" про вступ Запорізької області до складу РФ.

У Кремлі планують "урочисто оголосити" про вступ Запорізької області до складу РФ. Фото: t.me/eto_zp

Події
30 вересня 2022 10:08

Сьогодні, 30 вересня, о 15:00 у російському Кремлі відбудеться "церемонія підписання договорів про вступ до складу Росії нових територій" – зокрема, і окупованої території Запорізької області.

- Сьогодні у Великому Кремлівському палаці у Георгіївській залі о 15:00 відбудеться церемонія підписання договорів про вступ до РФ нових територій. Буде об'ємний виступ президента Путіна на цьому заході, – повідомив прессекретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що "договори" будуть підписані з усіма чотирма територіями, де пройшли так звані "референдуми". Планується "об’ємний" виступ російського президента, до участі також запросили депутатів держдуми.

Вже стало відомо, що президент України Володимир Зеленський скликає термінове засідання Ради національної безпеки і оборони України. Порядок денний та інші подробиці поки не повідомляють, але можна припустити, що на цьому засіданні буде озвучена реакція на російську "церемонію".

- Якщо Росія найближчими днями оголосить про "приєднання" окупованих територій у Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях України, на полі бою нічого не зміниться, – заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк в інтерв'ю агентству Associated Press.

Напередодні до Москви для зустрічі з Путіним прибули ватажки окупованих територій у Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях України після проведення там псевдореферендумів щодо приєднання до РФ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах