Російська армія завдала ракетний удар із С-300 по центру Гуляйполя

Російська армія завдала ракетний удар із С-300 по центру Гуляйполя.

Російська армія завдала ракетний удар із С-300 по центру Гуляйполя. Фото: t.me/gulaypole_info

Події
28 вересня 2022 11:03

Сьогодні вранці, 28 вересня, російські окупанти завдали ракетного удару по місту Гуляйполе.

За словами голови Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старуха, ворог вдарив по місту ракетами зенітно-ракетного комплексу С-300. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Нескорене Гуляйполе – знакове місто Пологівського району сьогодні вранці зазнало підступного обстрілу. Ворог поцілив трьома ракетами С-300 в центр міста. Зруйнована будівля, що мала статус історичної пам’ятки. Пошкоджена дорога. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Окупанти кілька місяців обстрілюють місто, аби залякати, примусити здатися. Але у них нічого не вийшло і не вийде. Прагнення до волі і свободи в крові у нащадків Батьки Махна. Тримаймось, – повідомив голова області.

Російська армія завдала ракетний удар із С-300 по центру Гуляйполя.Російська армія завдала ракетний удар із С-300 по центру Гуляйполя. Фото: t.me/gulaypole_info

Нагадаємо, що окупанти вдарили по селу у Запорізькому районі фосфорними бомбами. Снаряди спровокували сильне загоряння. В результаті згоріло кілька будинків та школа.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах