Втрати військ Росії у Запорізькій області за добу

Втрати військ Росії у Запорізькій області за добу.

Втрати військ Росії у Запорізькій області за добу. Ілюстративне фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Події
27 вересня 2022 12:54

Українські захисники продовжують завдавати втрат ворогу на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. В Генштабі ЗСУ підтвердили успішне ураження особового складу та техніки противника за попередні дні.

Так, у тимчасово окупованому Мелітополі знищено до 10 одиниць озброєння та військової техніки та понад 20 окупантів. Біля Токмака та Чернігівки Запорізької знищено ворожий комплекс С-300, 5 одиниць військової техніки та поранено понад 50 окупантів. Варто зазначити, що про знищення ЗРК С-300 біля Токмаку в Генштабі повідомляли ще 24 вересня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На Запорізькому напрямку минулої доби ворог продовжив обстріли з танків, мінометів та артилерії населених пунктів Новопіль, Новосілка та Времівка. Здійснив ракетний удар по Запоріжжю.

За інформацією Генштабу, співробітники Запорізької атомної електростанції не бажають співпрацювати з ворогом та намагаються виїхати з тимчасово зайнятих окупантами територій. 

Підрозділи Запорізької окремої бригади територіальної оборони продовжують виконувати поставлені завдання, ведуть оборонні дії, завдаючи втрат противнику по всій довжині лінії фронту у зоні відповідальності. Підрозділи Нацполіції продовжують виконувати завдання щодо забезпечення громадського порядку, здійснюють патрулювання та супровід колон. Підрозділи ДСНС перебувають у підвищеній готовності. На територіях, де продовжуються бої, після закінчення артобстрілів залучаються для ліквідації наслідків надзвичайних подій, очищають місцевість від мін та вибухонебезпечних предметів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах