Вибухи у Запоріжжі вранці 27 вересня: що відомо на даний момент

Вибухи у Запоріжжі вранці 27 вересня: що відомо на даний момент.

Вибухи у Запоріжжі вранці 27 вересня: що відомо на даний момент. Ілюстративне фото: epa.eu

Події
27 вересня 2022 09:17

Сьогодні вранці, 27 вересня, у Запоріжжі знову пролунали потужні вибухи. Стало відомо, що на початку 6-ої ранку ворог знов завдав ракетного удару по Запоріжжю. Жителі міста чули близько 10-ти потужних вибухів.

Як повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух, ракети поцілили в об’єкти інфраструктури. Дані щодо постраждалих та руйнування уточнюються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ворог атакував обласний центр. Ракети влучили в об'єкти інфраструктури. На місцях уражень виникли пожежі. Там працюють рятувальники. Пошкоджена лінія електропередач. Профільні служби вже відновлюють мережу. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Важливо! Дотримуйтесь запобіжних заходів! Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, перебувайте в укриттях, – повідомив Старух.

За словами виконуючого обов'язки мера Запоріжжя Анатолія Куртєва, у результаті обстрілу Запоріжжя у ніч на вівторок постраждали люди, виникла пожежа.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах