Окупанти привезли на Запорізьку АЕС масовку для голосування у псевдореферендумі

Окупанти привезли на Запорізьку АЕС масовку для голосування у псевдореферендумі.

Окупанти привезли на Запорізьку АЕС масовку для голосування у псевдореферендумі. Ілюстративне фото: t.me/energoatom_ua

Події
26 вересня 2022 12:22

Окупанти влаштували нову провокацію на території Запорізької атомної електростанції. На станцію вони навезли масовиків, які видали себе за співробітників ЗАЕС, що нібито за власним бажанням проголосували на "референдумі".

- Біля ЗАЕС окупанти влаштували виставу з голосуванням на "референдумі". Чергову виставу вони влаштували біля Запорізької АЕС, видаючи запрошених масовиків за персонал атомної станції, – про це повідомили у "Енергоатомі".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, велика група чоловіків у цивільному дочекалась закінчення зміни на станції та змішалася з її персоналом, який виходив після зміни.

Як зазначають в "Енергоатомі", дорогою вони роздавали інтерв’ю проросійським пропагандистським ЗМІ та вигукували слова підтримки Росії та псевдореферендуму, після чого пішли до автобуса, в якому проводилося "голосування", і показово заповнили бюлетені.

Нагадаємо, що з 24 по 27 вересня в самопроголошених "ДНР" та "ЛНР", а також на окупованих частинах Запорізької та Херсонської областей проводять "референдуми" про так званого "приєднання до Росії".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах