У Мелітополь привезли "масовку з Криму" для псевдореферендуму

У Мелітополі привезли "масівку з Криму" для псевдореферендуму

У Мелітополі привезли "масівку з Криму" для псевдореферендуму - фото Vgorode.ua

Події
23 вересня 2022 15:55

Напередодні псевдореферендуму до окупованого Мелітополя навезли "масовку з Криму".

Як повідомив мер Іван Федоров в ефірі національного телемарафону, у четвер увечері до міста приїхали автобуси із масовкою. Очевидно, щоб знімати свої пропагандистські сюжети про те, яка крута явка на "референдумі".

- Вони не відмовилися від ідеї проведення референдуму, хоч бачать тотальний опір нашого цивільного населення на тимчасово окупованій території. Тому вчора ввечері привезли на багатоповерхових автобусах масовку саме з Криму, за допомогою якої вони хочуть знімати ці пропагандистські сюжети про нібито підтримку місцевого населення в Мелітополі, – сказав мер Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, населення в місті чинить опір і не хоче жодних референдумів. Окупанти намагаються змусити городян голосувати насильно. Вони забирають у полон людей із проукраїнською позицією. А під час голосування ходять із військовими та зброєю в масках.

- Є загроза, що ті, хто не погодиться співпрацювати чи сказати, що я підтримую референдум, їх одразу забиратимуть на тортури до них, – каже Федоров.

Також мер повідомив, що кілька днів тому пропагандисти випустили сюжет, у якому показали липове опитування мешканців міста щодо підтримки РФ. Люди, які брали участь у ньому, говорили з нехарактерним для місцевих людей акцентом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах