Окупанти призначили дату псевдореферендуму у Запорізькій області

Окупанти призначили дату псевдореферендуму у Запорізькій області

Окупанти призначили дату псевдореферендуму у Запорізькій області - фото: Vgorode.ua

Події
20 вересня 2022 17:54

На сьогоднішніх зборах зрадників у Мелітополі "прийняли" звернення до псевдовлади щодо проведення референдуму з питання "територіальної приналежності регіону".

Після цього звернення передали самопроголошеному "главі ВДА Запорізької області" Євгену Балицькому. Той, у свою чергу, "ухвалив рішення" про дату проведення "загальнонародного голосування".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У результаті окупаційна "влада" вирішила, що референдум про приєднання Запорізької області до РФ пройде з 23 по 27 вересня.

У російських ЗМІ уточнюють, що референдум у Запорізькій області пройде на дільницях у п'ятницю – 23 вересня. А з 23 по 27 вересня він буде у населених пунктах, де немає приміщень для голосування.

Нагадаємо, раніше окупанти збиралися провести свій псевдореферендум у листопаді, нібито через те, що "українці звикли голосувати цього місяця".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах