Чи правда, що у Запоріжжі збираються відкрити McDonald's

Чи правда, що у Запоріжжі збираються відкрити McDonald's

Чи правда, що у Запоріжжі збираються відкрити McDonald's - фото: Vgorode.ua

Події
19 вересня 2022 13:00

Нещодавно запорожці помітили рух у McDonald's на Металургів та почали припускати, що заклад незабаром відкриється. На жаль, це не так.

Як повідомила голова відділу комунікацій українського McDonald's Алеся Муджирі, з 20 вересня дійсно відкриваються перші три ресторани в Україні. Але вони у Києві. Відкриття McDonald's у Запоріжжі не анонсовано.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Більше того, його немає і в планах на найближчий місяць – за тиждень обіцяють відновити ще сім закладів у Києві, потім решту у столиці та інших містах на заході країни. Запоріжжя не на заході, бо поки що Біг Макі городянам не світять.

Зазначимо, що спочатку отримати замовлення можна буде лише через доставку. На початку жовтня ресторани у Києві відкриються для відвідувачів і можна буде користуватися послугою МакДрайв та експрес-вікнами. В інших містах також спочатку робота розпочнеться з доставки.

Алеся Муджарі повідомила, що ресторани працюватимуть з 09:00 до 21:00 та закриватимуться під час повітряної тривоги. А поки буде зупинка виробничих процесів та вимкнення обладнання, команда оперативно видаватиме оплачені замовлення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах