Ходять чутки: у Запоріжжі планується відкриття McDonald's

Ходять чутки: у Запоріжжі планується відкриття McDonald's.

Ходять чутки: у Запоріжжі планується відкриття McDonald's. Фото: unsplash.com

Події
17 вересня 2022 10:48

Все частіше українці задаються питанням, коли McDonald's знову почне працювати. З'явилась інформація про відкриття МакДональдсу у Запоріжжі.

Так, за неперевіреними даними, ресторан швидкого харчування McDonald's може відновити работу свого закладу на проспекті Металургів вже з наступного тижня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією, у МакДональдсі йде прибирання, там поливають квіти та готуються до відкриття.

Vgorode.ua з'язався із компанією, але у пресслужбі McDonald's поки що не підтвердили та не спростували інформацію про відкриття.

Нагадаємо, що на початку повномасштабного вторгнення мережа американського ресторану швидкого харчування МакДональдс припинила роботу в Україні, проте продовжила виплачувати заробітну плату працівникам. Компанія вважала, що робота в таких умовах є надзвичайно небезпечною для співробітників та відвідувачів.

Раніше повідомлялося, що у вівторок, 20 вересня, у столиці відкриють три McDonald's. Всі вони будуть працювати лише "на виніс". Під час повітряної тривоги ці заклади не обслуговуватимуть клієнтів.

З часом керівництво компанії перегляне питання відновлення посадки безпосередньо в закладі. На жаль, конкретних дат поки немає, орієнтуватимуться на поточну безпекову ситуацію.

Можна припустити, що і у Запоріжжі відкриття заплановано на ці дати.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах