У бік Запорізької області рухається техніка військових РФ

У бік Запорізької області рухається техніка військових РФ.

У бік Запорізької області рухається техніка військових РФ. Фото: apnews.com

Події
14 вересня 2022 16:29

Росія активізувала переміщення своєї військової техніки з Донецького напряму через Маріуполь та Маріупольській район в бік тимчасово окупованого Бердянська.

- По-перше, вся військова техніка інженерного напряму. Особливо цікаві понтони через Центр міста в бік Бердянська. По-друге, заїзд техники з новоазовського напряму, не донецького. По-третє – вперше у тому числі в бік Сартани на північ області. Продовжуємо відслідковувати ситуацію, – повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У бік Запорізької області рухається техніка військових РФ.У бік Запорізької області рухається техніка військових РФ. Фото: t.me/andriyshTime

Варто зазначити, що кілька днів тому центром Маріуполя у напрямок на Бердянськ проїхало 10 танків. Загалом останніми днями спостерігається активізація переміщення військової техніки з Донецького напрямку через Маріуполь та Маріупольський район у бік Бердянська. 

Нагадаємо, що російські загарбники продовжують відводити свою техніку. Колона танків пройшла із Василівки на Мелітополь. 1 вересня місцеві жителі спостерігали пересування великої колони "Градів" у тому ж напрямку. Більш детельно про це можете прочитати, натиснив сюди.

Раніше ми писали про те, що російські сили перекидають великі колони військової техніки з Криму та Мелітополя. Окупанти, ймовірно, продовжать підготовку до оборони навколо Мелітополя з огляду на стратегічний вузол між Ростовською областю та півднем України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах