Окупанти вивели частину військ з Мелітополя до Криму

Окупанти вивели частину військ з Мелітополя до Криму.

Окупанти вивели частину військ з Мелітополя до Криму. Фото: t.me/DIUkraine

Події
14 вересня 2022 09:22

Окупанти почали залишати тимчасово окупований Мелітополь. Вони виїзжають у бік Криму.

Міський голова тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров закликав містян ховати автотранспорт, оскільки окупанти його викрадають для ймовірної втечі з міста, опасаючись контрнаступу ЗСУ. Також 12 вересня була виведена частина військ до Криму.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Окупанти побігли з Мелітополя у бік тимчасово окупованого Криму, – повідомив Федоров.

За словами очільника Мелітополя, колони військової техніки вже зафіксовані на пункті пропуску у Чонгарі. Це було очікувано – стрімкий український наступ не залишає їм жодних шансів.

- Щоб вивезти крадене із Запорізької області, військові "другої армії світу" вже зламують гаражі та викрадають автівки цивільних. Власникам авто варто заздалегідь убезпечити свій транспорт. Адже може так статися, що евакуюватися на ньому будуть "асвабадітєлі", – повідомив Федоров.

Нагадаємо, що раніше Федоров повідомляв про важливість Мелітополя в питанні деокупації півдня України. Він говорив, що військові РФ накопичують техніку і особовий склад в Мелітополі і районі. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах