Гауляйтер Запоріжжя зізнався, що відправляє мирних українців на розстріл в "ДНР"

Гауляйтер Запоріжжя зізнався, що відправляє мирних українців на розстріл в "ДНР".

Гауляйтер Запоріжжя зізнався, що відправляє мирних українців на розстріл в "ДНР". Фото: 112.ua

Події
14 вересня 2022 17:36

Гауляйтер окупованої Запорізької області Євген Балицький відзначився зізнаннями у розстрілах мирних жителів та закликав місцевих доносити до партизанів.

Зрадник заявив, що мирні жителі окупованих територій повинні негайно повідомляти про "підготування до терактів" та будь-яку іншу інформацію про сили спротиву. В іншому разі їх виселять, а в окремих випадках відправлять на розстріл в "ДНР". Така практика вже була в Балицького. Про це він розповів у пропагандистській програмі, фрагмент якої з'явився у мережі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Якщо людей викриють у тому, що вони повинні були попередити, але не попередили, – це просто виселення за межі Запорізької області. В капцях – як стояв, так і виїхав. Щодо тих, хто є пособником, хто знає, але мовчить. Тим, хто є учасником терористичних актів, нагадую: стаття до 15 років – це мінімально, що людина отримає за екстремістську діяльність, спрямовану на дестабілізацію ситуацію в регіоні. А гірший сценарій – це ми відправляємо в "ДНР", а там застосовують найвищу міру покарання, тобто розстріл. Такі факти в нас вже є. Прийде час – ми все покажемо, – заявив колобарант.

Варто зазначити, що Балицький колишній нардеп від Партії регіонів. 2020 року був обраний депутатом облради від "Опозиційного блоку".

Зрадник критикував чинну українську владу та готував урочистості до Дня перемоги. Він також видав так зване розпорядження "Про тимчасову організацію громадського порядку", що зобов'язує мешканців сформувати "громадські загони" для виявлення антиросійської діяльності.

Раніше ми також писали, що правоохоронні органи повідомили про підозру колишнього нардепа, а нині "главу" псевдо-військово-цивільної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького. Докладніше про це можете прочитати, натиснувши на посилання тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах