Війська РФ обмежують виїзд із окупованих територій у бік Запоріжжя

Війська РФ обмежують виїзд із окупованих територій у бік Запоріжжя.

Війська РФ обмежують виїзд із окупованих територій у бік Запоріжжя. Ілюстративне фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Події
07 вересня 2022 14:24

Мирне населення Запорізької області регулярно зазнає ворожих обстрілів. Мешканці тимчасово окупованих населених пунктів намагаються виїхати на підконтрольну Україні територію, але стикаються з обмеженнями выід росіян.

Так, за добу на підконтрольну територію виїжджає близько 1200 людей. Хоча кількість людей, які можуть випускати окупанти, може досягати 5 тисяч осіб. Проте російські загарбники в такий спосіб обмежують евакуацію людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Через постійні обстріли люди намагаються виїхати на безпечну вільну територію. За добу подолати шлях змогли лише трохи більше 1200 осіб, хоча є можливість випускати по 5000 осіб на добу, але окупанти цього не роблять, – сказав голова Запорізької ОВ Олександр Старух.

Також відомо, що з окремих районів Запорізької, Харківської та Миколаївської областей можуть оголосити обов'язкову евакуацію. А у разі виникнення аварії на Запорізькій атомній електростанції обов'язковій евакуації підлягають понад 400 тисяч людей із Запорізької та Дніпропетровської областей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах