Російські окупанти шукають місце для зимівлі у Кирилівці

Російські окупанти залишаються зимувати у Кирилівці.

Російські окупанти залишаються зимувати у Кирилівці. Ілюстративне фото: wikipedia.org

Події
06 вересня 2022 10:58

Влада РФ розраховувала за кілька тижнів завершити війну, а Запорізьку та Дніпропетровську область взяти за вісім днів. Проте російським загарбникам не вдалося закінчити бойових дій до початку холодів і зараз окупанти шукають собі на зиму тепле місце для зимівлі.

Мелітополь та Мелітопольський район окупанти перетворюють на свій головний плацдарм, звідки можна легко здійснювати перекидання військ та техніки і до Херсона, і до Донецька, і на Запорізький фронт. А у разі відступу – втекти до Криму. Тому вже зараз російські загарбники починають готуватись до зими.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

По своїх пропагандистських каналах окупанти розповсюджують оголошення до власників баз відпочинку у Кирилівці, з пропозицією здати їх для проживання в осінньо-зимовий період. Оскільки з приходом російських військ у Кирилівці більше немає відпочиваючих, то очевидно, що на базах збираються розміщувати військових, пише "Ріа-Мелітополь".

Кирилівка приваблює росіян не лише підвищеним комфортом туристичних баз, а й віддаленістю від фронту.

Нагадаємо, що після серії успішних ракетних атак ЗСУ по базах і складах росіян у Мелітополі, ті в паніці про вели більшу частину своєї техніки ближче до моря, сподіваючись, що там їх не дістануть.

Поки що окупанти обіцяють платити за розміщення своїх солдатів на зимівлю, проте росіянам ніколи не можна вірити, тому пропозицію "залишити свої контакти" власників баз відпочинку мають насторожувати.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах