Окупанти почали перекидати техніку за межі Мелітополя

Окупанти почали перекидати техніку за межі Мелітополя.

Окупанти почали перекидати техніку за межі Мелітополя. Ілюстративне фото: apnews.com

Події
15 липня 2022 10:43

У тимчасово окупованому Мелітополі російські загарбники почали перекидати свою військову техніку у бік Кирилівки.

- Російські військові розпочали перекидання своєї техніки за межі міста Мелітополя, вони вивозять свою техніку у бік Кирилівки та Охрімівки. Вони це роблять через те, що було розгромлено дві їхні військові бази, про це під час телемарафону новин повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також Федоров додав, що небезпека залишається у нижній частині міста, тому що поблизу будинків розташована зараз військова техніка та склади боєприпасів.

Варто також нагадати, що з Мелітополя виїхало понад 50% мешканців, проте військові Російської Федерації блокують виїзд мирного населення.

Раніше мер тимчасово окупованого Мелітополя розповідав, що російські військові готуються до ведення бойових дій. Вони вже доручили лікарням запастися їжею та водою та заклеїти вікна.

Ми також писали, що 3 липня у Мелітополі ЗСУ знищили військову базу російських окупантів. Під час масової атаки також було знищено склад із боєприпасами та казарми росіян, разом із їх живою силою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах