До Запоріжжя приїхав старший радник Конгресу США Пол Массаро

До Запоріжжя приїхав старший радник Конгресу США Пол Массаро.

До Запоріжжя приїхав старший радник Конгресу США Пол Массаро. Фото: twitter.com/apmassaro3

Події
02 вересня 2022 14:34

Старший радник Конгресу США та фанат українських мемів Пол Массаро завітав до Запорізької області.

Його сфера діяльності включає боротьбу з корупцією, права людини, санкції, незаконне фінансування та енергетичну безпеку. Крім цього, Пол Массаро добре відомий своєю підтримкою України в часи повномасштабної війни з Російською Федерацією. Про свій приїзд Массаро повідомив у Твіттері, опублікувавши фото із підписом "Відпочинок в Запоріжжі".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Запоріжці у коментарях запропонували старшому раднику Конгресу США відвідати шаурму, яку готують на "шаурма-сіті" в районі 6 лікарні. А також порадили не відвідувати Кічкас.

- Поле, якщо переїхати два мости через Дніпро, можна потрапити у рай – на Бабурку! Highly recommend, – пишуть коментатори.

Нещодавно Пол Массаро змінив аватарку в профілі у Твіттері на своє фото у вишиванці та в одному з твітів назвав себе Павлом 

Варто зазначити, що Пол Массаро став відомим своєю безкомпромісною підтримкою України, зокрема, в українському сегменті Twitter. Він активно постить меми українських блогерів про свою позицію щодо України, а також регулярно відповідає на коментарі в українських пабликах. Массаро послідовно виступає за запровадження найбільш жорстких санкцій проти Росії, а також за максимально широку військову допомогу Україні, включаючи ракетні комплекси ATACMS та американські танки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах