В Енергодарі співробітники ФСБ відстежують користувачів безкоштовного Wi-Fi

В Енергодарі співробітники ФСБ відстежують користувачів безкоштовного Wi-Fi.

В Енергодарі співробітники ФСБ відстежують користувачів безкоштовного Wi-Fi. Фото: podrobnosti.ua

Події
17 серпня 2022 17:53

Мешканців тимчасово захопленого Енергодара закликали обережно користуватися безоплатним Wi-Fi. Йдеться про заклади громадського харчування та інші.

Міський голова Енергодара Дмитро Орлов повідомив, що в Енергодарі функціонують декілька закладів громадського харчування, де є безоплатний російський Wi-Fi. Через проблеми з мобільним зв’язком та доступом до інтернету ця послуга має попит.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Враховуючи проблеми в місті з мобільним та інтернет-звʼязком, ця послуга користується попитом, – повідомив Орлов.

За його словами, у подібних закладах "полюбляють сидіти і переодягнені у цивільне ФСБ". За останньою інформацією вони уважно слухають усі розмови та зазирають в телефони.

Російські окупанти можуть зажадати показати переписку в соціальних мережах. У випадку виявлення чогось "підозрілого" на їхню думку – громадянина можуть забрати до відділку окупаційної "поліції". Вже відомо про декілька подібних випадків.

Раніше ми писали, що працівник Запорізької атомної електро станції розповів, що наслідки аварії на ЗАЕС, яка перебуває під російською окупацією, будуть набагато гірші, ніж у Чорнобилі в 1986 році.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах