Окупанти запустили фейк, що обстріл Енергодара був із боку Нікополя

Окупанти запустили фейк, що обстріл Енергодара був із боку Нікополя.

Окупанти запустили фейк, що обстріл Енергодара був із боку Нікополя. Ілюстративне фото: t.me/riamelitopol

Події
14 серпня 2022 18:08

Сьогодні вдень, 14 серпня, в Енергодарі було чути кілька вибухів. У результаті ворожого обстрілу загинули людина та собака. Росія вигадала чергову провокацію, звинувативши в обстрілах Нікополь.

Російські війська з 15:00 до 15:30 випустили по тимчасово окупованому Енергодару шість снарядів, внаслідок чого одна людина загинула та ще двоє отримали поранення. Про це повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці загинув співробітник Запорізької АЕС, майстер цеху Максим Марко, який у момент вибухів гуляв зі своїм собакою. Чоловік помер дорогою до лікарні, собака загинула на місці. Поранених доставлено до спеціалізованої медико-санітарної частини Енергодара.

Чергову провокацію у безпосередній близькості від атомної станції влаштували окупанти. Російські загарбники цілилися в прогулянкову вуличку, де завжди багато людей. Перший мікрорайон – це тихий п'ятиповерховий мікрорайон в Енергодарі.

За словами очевидців, після обстрілу мікрорайону на місці почали збиратися "місцеві", які казали, що нібито стріляли з боку Нікополя. Російські загарбники підкинули "немісцевих", щоб у такий спосіб підірвати довіру людей.

Vgorode попереджає, фото не для людей зі слабкими нервами!

Внаслідок обстрілу загинув собака, а його господаря помер у Внаслідок обстрілу загинув собака, а його господаря помер у

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах