Окупанти переміщують "керівництво" з Херсонщини до Мелітополя

Окупанти переміщують "керівництво" з Херсонщини до Мелітополя.

Окупанти переміщують "керівництво" з Херсонщини до Мелітополя. Фото: facebook.com/riamelitopol

Події
14 серпня 2022 15:22

Збройні Сили України знищили мости через Дніпро у Херсонській області тому "керівництво" російських загарбників почало переміщуватися до тимчасово окупованого Мелітополя. 

- "Керівництво" окупантів після підриву мостів на Херсонщині почало тікати до тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області. Вони передислоковують до Мелітополя, бо це найближча точка до окупованого Криму і з неї вони хочуть вести командування, – повідомив мер Мелітополя Іван Федорів. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами мера Мелітополя, новоприбулих окупантів вже готуються зустрічати партизани, які діють на території тимчасово окупованого міста. З’ясовується точне місце перебування загарбників, які передислоковуються до міста.

Наразі партизанських рух на Мелітопольщині бореться причетними до організації "референдуму". У місті підірвали штаб російської партії "Єдина Росія", а також центр видачі нових водійських посвідчень. 

Також ми писали про те, що через відсутність роботи в окупованих населених пунктах Запорізької області окупанти пропонують місцевим жителям єдиний спосіб заробітку – пропонують роботу в Маріуполі аби поховати тіла мертвих у братських могилах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах