У якому форматі буде проходите навчання у Запоріжжі

У якому форматі буде проходите навчання у Запоріжжі -

У якому форматі буде проходите навчання у Запоріжжі - фото: freepik.com

Події
12 серпня 2022 13:31

У Запоріжжі навчання у школах з 1 вересня розпочнеться в онлайн-форматі, але при цьому обіцяють продовжувати організовувати укриття у навчальних закладах.

У Запорізькій ОВА повідомили, що наразі триває підготовка до нового навчального року. Днями керівник області Олександр Старух зустрівся з батьками школярів та вчителями, щоб обговорити питання безпечного освітнього процесу. За результатами дискусій стало зрозуміло, що абсолютна більшість підтримує онлайн-навчання. Тим більше, що за час пандемії школярі пристосувалися до такого формату.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В обласній військовій адміністрації зауважили, що у будь-якому випадку процес утворення та приведення у належний стан бомбосховищ буде продовжуватися й надалі. Олександр Старух додав, що навчальний рік обов’язково розпочнеться, діти будуть отримувати знання, а система освіти буде працювати.

Нагадаємо, що Запорізька атомна електростанція продовжує перебувати під контролем російських окупантів. Останні кілька днів окупанти почали активно обстрілювати найбільшу АЕС у Європі. У МВС не виключають, що доветься евакуювати місцевих жителів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах