Окупанти замінували частину Запорізької АЕС

Окупанти замінували частину Запорізької АЕС

Окупанти замінували частину Запорізької АЕС - фото: t.me/ermaka2022

Події
07 серпня 2022 10:29

В Інституті вивчення війни (ISW) вважають, що частина Запорізької АЕС може бути замінована.

Як повідомляють аналітики, росіяни намагаються підірвати волю Заходу до надання військової підтримки українському контрнаступу. Окупанти хочуть використовувати АЕС як ядерний щит для захисту від ударів України по їх силі та техніці.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В Інституті вивчення війни вважають, що на Запорізькій АЕС та біля неї російські війська зберігають вибухівку та міни. Також не виключають, що частину станції заміновано.

Таку ж думку висловив і представник прес-служби ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Він повідомив, що росіяни завозять зброю, техніку та вибухівку на територію енергоблоків. За його словами, вже є підтверджена інформація щодо замінування енергоблоків окупантами в Енергодарі.

Андрій Юсов повідомив, що росіяни можуть передати контроль на ЗАЕС МАГАТЕ та міжнародній комісії, щоб підтвердити свою непричетність до ядерного шантажу та артобстрілів станції.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах