Під Запоріжжям російські ракети знищили понад 70 гектарів пшениці

Під Запоріжжям російські ракети знищили понад 70 гектарів пшениці.

Під Запоріжжям російські ракети знищили понад 70 гектарів пшениці. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
06 серпня 2022 14:57

На Запоріжжі поліція продовжує фіксувати наслідки російських обстрілів. На цей раз ракетними ударами було знищено понад 70 гектарів пшениці.

Як повідомили у ГУНП, до поліції надійшло повідомленням про те, що російські злочинці продовжують наносити значні матеріальні збитки українському врожаю у Василівському районі. Поліцейські задокументували декілька фактів обстріляних полів на території Степногірської громади. У результаті ліквідації наслідків пожежі спеціалісти зафіксували понад 70 гектарів вигорілого посіву пшениці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під Запоріжжям російські ракети знищили понад 70 гектарів пшениці.Під Запоріжжям російські ракети знищили понад 70 гектарів пшениці. Фото: zp.npu.gov.ua

За інфорамцією Запорізької обласної військової адміністрації, вже другу добу поспіль російські злочинці атакують Запоріжжя. Вчора вночі окупанти випустили по місту декілька ракет, які влучили в один із об’єктів інфраструктури. Внаслідок вибуху пошкоджено територію приватного акціонерного товариства з технічної підтримки гірничодобувної промисловості та підземної розробки. Ракети влучили у цеха та систему трубопроводу.

Нагадаємо, що вчора ввечері, 5 серпня, ворожий обстріл було здійснено магістраллю, що транспортує водень на ЗАЕС. Через російські вибухи четвертий енергоблок Запорізької АЕС відключено від енергосистеми.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах