Ексомандир "Азова" заявив, що ЗСУ досягли тактичних успіхів на Запорізькому напрямку

Ексомандир "Азова" заявив, що ЗСУ досягли тактичних успіхів на Запорізькому напрямку.

Ексомандир "Азова" заявив, що ЗСУ досягли тактичних успіхів на Запорізькому напрямку. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
04 серпня 2022 16:05

Офіцер Збройних Сил України розповів, що ЗСУ досягли тактичних успіхів у боях за Запорізьку область.

- Зараз у росіян є певна проблема з людським ресурсом, і помітна проблема, яку вони починають просто розмазувати по різних напрямках, які або вважають для себе перспективними, або напруженими в тому сенсі, що там може наступати українська армія. Зокрема, це стосується й запорізького напрямку. Справді, вони певну кількість сил тут накопичили, але їх недостатньо для того, щоб робити наступ на запорізькому напрямку, – розповів офіцер ЗСУ, екскомандрир полку "Азов" Максим Жорін в ефірі "Радіо НВ".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жорін зазначив, що росіяни поки що не змогли перекинути на Запорізький напрямок всю кількість військ, яку хотіли – або тому, що вони вже загинули на іншому напрямку, або тому, що їх просто не вистачає.

- Але бої за Запоріжжя досить серйозні, – додав екскомандир полку "Азов".

Офіцер ЗСУ сказав, що українські військові мають свої плани з просування та звільнення своїх територій і пообіцяв, що найближчим часом їх втілюватимуть у життя.

- Більше того, навіть в ході певних підготовчих процесів, зокрема на запорізькому напрямку, вже є успіхи, про які ми поки що не можемо говорити через те, що вони мають тактичну цінність для подальших дій та подальшого просування. Проте успіхи навіть на нашому напрямку зараз є. Українська армія готується, вона обрала для себе певні напрямки, які вважає перспективними, і саме ці напрямки готує для того, щоб їх звільняти, – розповів Максим Жорін.

Він також сказав, що, на його думку, протягом наступного півріччя українська армія потроху просуватиметься вперед.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах