У постраждалих у ДТП на Космосі комунальників – багатодітні сім'ї: потрібна допомога

У постраждалих у ДТП на Космосі комунальників – багатодітні сім'ї: потрібна допомога.

У постраждалих у ДТП на Космосі комунальників – багатодітні сім'ї: потрібна допомога. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
04 серпня 2022 14:33

Небайдужих запорожців просять допомогти постраждалих внаслідок страшної ДТП на Космосі. У комунальників, які постраждали в аварії, залишилися багатодітні сім'ї, які не можуть оплачувати лікування.

Як повідомили на підприємстві, у лікарні перебувають двоє "Зеленбудівців", які 28 липня постраждали в ДТП на Європейській. Комунальники перебувають у тяжкому стані у лікарнях міста. У Вікторії та Андрія залишилися багатодітні сім'ї, які не можуть фінансово оплачувати лікування рідних. Попереду на співробітників "Зеленбуду" чекає тривала та дорога реабілітація.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щоб допомогти сім'ям постраждалих, можете клацнути тут.

Нагадаємо, близько першої години дня 28 липня 30-річний водій автомобіля BMW під час руху вулицею Європейською врізався в припарковані автомобілі. В результаті постраждали п'ять легковиків та шестеро людей. Один пенсіонер 1939 року народження загинув дома події. Того ж дня у лікарні помер 50-річний чоловік. Вночі у лікарні помер 51-річний постраждалий. Ще троє людей із політравмами залишаються у лікарні.

Відомо, що четверо постраждалих – працівники "Зеленбуду", які на момент ДТП косили газони. Серед них одна жінка.

Виробництво розпочато за статтею порушення ПДР, яке спричинило загибель кількох людей. За вчинене винному загрожує від п'яти до десяти років ув'язнення. Водієві вже обрали запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах