У Запоріжжі на Космосі авто влетіло у пішохідну зону (відео)

У Запоріжжі на Космосі авто влетіло у пішохідну зону (відео).

У Запоріжжі на Космосі авто влетіло у пішохідну зону (відео). Фото: facebook.com/zaporizhiapolice

Події
03 серпня 2022 15:52

Вчора, 2 серпня, у Комунарському районі Запоріжжя зіткнулися легкові авто. Одна з автівок ледь не збила пішохода. 

Як повідомили в обласній Патрульній поліції, подія сталася на перехресті вулиць Броньової та Космічної. Водій автомобіля Toyota Avensis під час повороту ліворуч не надав перевагу в русі автівці Mazda 3, яка їхала в зустрічному напрямку прямо, через що здійснив із нею зіткнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подія сталася на перехресті вулиць Броньової та Космічної. Водій автомобіля Toyota Avensis під час повороту ліворуч не надав перевагу в русі автівці Mazda 3, яка їхала в зустрічному напрямку прямо, через що здійснив із нею зіткнення.

Внаслідок цього автівки зіткнулися, Toyota від удару розвернуло, а Mazda 3 вилетіла на тротуар, де знаходилися пішоходи. На щастя, у ДТП ніхто не постраждав. На водія Toyota патрульні склали протокол за порушення ПДР, що призвело до ДТП, а на водія Mazda винесли постанову за керування транспортним засобом без чинного страхового поліса.

Нагадаємо, що 29 липня на Космосі трапилось жахливе смертельне ДТП. 30-річний водій BMW протаранив чотири припарковані авто, які в результаті збили людей. Постраждалими виявилися комунальники, які косили траву та підрізали дерева. Водія затримали. В результаті аварії загинули три людини.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах