Страшна аварія на Космосі у Запоріжжі: у лікарні помер ще один постраждалий

Страшна аварія на Космосі у Запоріжжі: у лікарні помер ще один постраждалий -

Страшна аварія на Космосі у Запоріжжі: у лікарні помер ще один постраждалий - Фото: zp.npu.gov.ua

Події
28 липня 2022 18:42

Кількість жертв внаслідок сьогоднішньої аварії на Космосі у Запоріжжі зросла. Стало відомо, що загинули двоє людей, ще четверо – у лікарні.

Як повідомили у Запорізькій обласній прокуратурі, в обід 28 липня вулицею Європейською їхав автомобіль BMW. Раптом водій змінив напрямок руху машини вправо та врізався у припарковані вздовж дороги авто.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередніми даними, постраждали шестеро людей, які на той момент були на узбіччі. Одна людина в результаті загинула на місці події. Ще один – помер у лікарні. Інші четверо постраждалих з тілесними травмами різного ступеня тяжкості доставлені до лікарень Запоріжжя.

За фактом події розпочали кримінальне провадження за статтею про порушення правил дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох людей.

Нагадаємо, 30-річний водій BMW протаранив чотири припарковані авто, які в результаті збили людей. Постраждалими виявилися комунальники, які косили траву та підрізали дерева. Водія затримали. У поліції повідомили, що він не був п'яний.

Водія BMW затримали.Водія BMW затримали. Фото: zp.npu.gov.ua

З'явилися подробиці смертельної ДТП на Космосі.З'явилися подробиці смертельної ДТП на Космосі. Фото: zp.npu.gov.ua

Vgorode попереджає, що фото для людей 18+

У Запоріжжі на Космосі сталася страшна смертельна ДТП.У Запоріжжі на Космосі сталася страшна смертельна ДТП. Фото: facebook.com/Anna Razumovskaya

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах