Біля Дубового гаю викинули новонароджених цуценят у зав'язаному пакеті

Біля Дубового гаю викинули немовлят у зав'язаному пакеті

Біля Дубового гаю викинули немовлят у зав'язаному пакеті - фото умовне: freepik.com

Події
02 серпня 2022 11:06

У Запоріжжі під час зливи люди викинули новонароджених цуценят у зав'язаному пакеті.

Пакет знайшли в районі Дубового гаю. Під зливою бідолахи лежали, задихаючись без кисню. Як розповідає волонтерка Олена Пилова, кілька малюуків вже були мертві, але троє – живі. Зараз для цуценят терміново шукають собаку, яка зможе їх вигодувати, або людей, які зможуть їх виростити. Контакти для зв'язку можна дізнатись тут.

Біля Дубового гаю викинули немовлят у зав'язаному пакеті -Біля Дубового гаю викинули немовлят у зав'язаному пакеті - фото: facebook.com Олена Пилова

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Запоріжжі невідомі на ходу викинули з потяга цуценя, зав'язаного у будівельному мішку. Тварина добу пролежала у пастці без їжі, води, з обмеженою кількістю повітря. Дивом пес вижив. Відомо, що зрештою тим цуценям також зайнялися волонтери.

В Україні за навмисне жорстоке поводження з тваринами, яке призвело до його каліцтва чи загибелі, є покарання у вигляді обмеження волі на строк від 1 до 3 років або позбавлення волі на строк від 2 до 3 років із конфіскацією тварини.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах