Херсонські автостанції відкрили рейс до Запоріжжя

Херсонські автостанції відкрили рейс до Запоріжжя.

Херсонські автостанції відкрили рейс до Запоріжжя. Ілюстративне фото: facebook.com/khersontv

Події
01 серпня 2022 17:02

Херсонські автостанції відкрили рейс із тимчасово окупованого Херсону до Запоріжжя.

Так, з 1 серпня автостанції Херсона виконують регулярні автобусні рейси в межах Херсонської області, а з міжміського вокзалу, що на вулиці Полковника Кедровського, 1 можно доїхати до Запоріжжя, пише "Кавун.Сity".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Із Херсону до Запоріжжя автобуси відправляються із автовокзалу о 07:00 по вівторках та п'ятницях. Вартість проїзду – 6 тисяч гривень. Оформлення квитків у диспетчера автовокзалу. Тимчасовий номер +79900134729

Нагадаємо, що обставини подорожей можуть змінюватись, тому все необхідно поточнювати у диспетчера.

Що потрібно знати про подороз із окупаних територій:

  • Перше, про що треба пам'ятати: безпечної дороги наразі немає. Тож зважуйте всі ризики під час виїзду і бережіть себе та своїх рідних, а особливо – домашніх улюбленців (запасіться їжею, водою, ліками та пелюшками для тварин, бо дорога може зайняти не один день). Докладныше про те, як доглядати, перевозити та годувати тварин під час війни ми писали тут.
  • Беріть запас води і їжі для себе принаймні на добу. На найдовшому блокпості можна купити і води, і їжі (воду навіть іноді безкоштовно підвозять.
  • Не забудьте про аптечку. В ній мають бути ваші звичні медикаменти, а також крем для засмаги (на найдовшому блокпості дуже спекотно і відкритий степ) та заспокійливе. Дорога нелегка, то останнє зайвим не буде. Загалом, беріть те, що може раптово знадобитись у довгій дорозі.
  • Документи, які можуть прискіпливо або поверхнево перевіряти на всіх блокпостах, яких більше 40. А тут ми писали, як вести себе на блокпостах під час війни: головні правила.
  • Не фотографуйте та не знімайте нічого в дорозі. Це ваша безпека і безпека автобусу, на блокпостах можуть перевіряти і вміст сумки, і фотографії на телефоні, і соцмережі.
  • Готуйтесь до того, що можете проїхати одним днем, а можете застрягти на кілька днів. В селах навколо блокпосту люди пускають переночувати, тож не переживайте про це.
  • Візьміть з собою готівку. Скільки можете. З нею буде простіше щось купити на найдовшому блокпості. Зв'язку там немає. Взагалі дорогою зв'язку майже немає – він з'являється вже на підконтрольній території.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах