В окупованому Бердянську колаборанти ділять квартири медиків

В окупованому Бердянську колаборанти поділяють квартири медиків.

В окупованому Бердянську колаборанти поділяють квартири медиків. Ілюстративне фото: reuters.com

Події
25 липня 2022 13:53

У тимчасово окупованому Бердянську колаборанти вирішили віддавати покинуті службові квартири медиків персоналу лікарень, який погодився співпрацювати з російськими загарбниками.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, зрадник Микола Мірошниченко, якого призначили російські загарбники начальником відділу охорони здоров'я Бердянська, проінспектував службові квартири Бердянського територіального медичного об'єднання.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Посібник окупантів анонсував "перерозподіл" службових квартир медиків, які залишили тимчасово окуповане місто. Житло хочуть віддати медичному персоналу, який погодився співпрацювати з окупантами.

Раніше ми писали, що Головне управління розвідки МО України просить мешканців Енергодару та прилеглих населених пунктів терміново повідомити дані, які допоможуть якнайшвидше звільнити українські території від окупантів.

Також у тимчасово окупованих населених пунктах Запорізької області російські окупанти селять свої сім'ї у квартири та будинки людей, які виїхали через війну.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах