У Запорізькій області окупанти селять свої сім'ї у квартири людей, що виїхали

У Токмаку буряти селять свої родини в квартири українців.

У Токмаку буряти селять свої родини в квартири українців. Фото: censor.net

Суспільство
06 липня 2022 14:25

У тимчасово окупованих населених пунктах Запорізької області російські окупанти селять свої сім'ї до квартир та будинків людей, які виїхали через війну.

Так, у Токмаку російські загарбники селять свої родини до квартир людей, які евакуювалися через небезпеку. Як розповіла одна із жінок, коли вона повернулася до міста, то не змогла потрапити до власної квартири.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Замки на вхідних дверях жінки замінили. Токмакчанка півгодини стачала у двері, поки їх не відчинила бурятка в халаті та капцях господині квартири. На питання, що вона тут робить, та відповіла: "Я сюди до чоловіка приїхала, пішла звідси", пише "Запоріжжя.Інфо".

- Ну, наша знайома не дарма українка, за шкірку і вигнала, довго була метушня ця. Там майже до коменданта дійшло, але вже все гаразд. Орки почуваються як удома. Збираються запускати місцевий консервний завод, а всю продукцію надсилатимуть на росію, – розповіли місцеві жителі.

Також раніше ми писали, що у тимчасово окупованому Токмаку між російськими загарбниками стався збройний конфлікт. Внаслідок розбірок загинули четверо військових РФ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах