У Кирилівці було чути вибухи: що відомо

У Кирилівці було чути вибухи: що відомо.

У Кирилівці було чути вибухи: що відомо. Фото: gettyimages.com

Події
23 липня 2022 11:05

У тимчасово окупованому курортному селищі Кирилівка в ніч, з 22 на 23 липня, було чути вибухи. Попередньо це результат роботи українських військових. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Ніч у Кирилівці пройшла неспокійно, адже о 03:00 та 05:00 місцеві жителі чули вибухи. Федоров говорить про те, що ці звуки свідчили про результат роботи ЗСУ за позиціями окупантів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Вони сподівалися, що там їх не дістануть наші HIMARS, ані бійці ЗСУ та рухи опору. Але хтось точно дістав. Зараз триває перевірка та очікування офіційної інформації., – сказав Федоров.

Варто зазначити, що Кирилівка є курортним селищем, яке щороку приймало понад 5 мільйонів туристів, але зараз залишається під російською окупацією. Військові РФ почали звозити свою військову техніку, зокрема, до Кирилівки. Це пов'язують, зокрема, з розгромом військових баз окупантів у Мелітополі та у селі Мирному Мелітопольського району.

Нагадаємо, що сьогодні вночі та вранці у Запоріжжі теж були чутні вибухи. За інформацією ізолюючого обов'язку міського голови Анатолія Куртєва, "прильотів" не зафіксовано. А гучні звуки, що їх чули запорожці вранці, долинали із Запорізького району.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах