У Запоріжжі депутата від ОПЗЖ підозрюють у розтраті коштів на будівництві для військових

У Запоріжжі депутата від ОПЗЖ підозрюють у розтраті коштів на будівництві для військових.

У Запоріжжі депутата від ОПЗЖ підозрюють у розтраті коштів на будівництві для військових. Фото: depositphotos.com

Події
21 липня 2022 17:57

У Запоріжжі оголосили підозру депутату обласної ради від ОПЗЖ. Чиновник розкрадав гроші на будівництві тепломереж для військової частини.

Як повідомили у Нацполіції, за даними слідства, у жовтні 2019 року держпідприємство уклало договір із компанією, яку очолював депутат облради від ОПЗЖ, на будівництво тепломереж для військової частини. Підрядник уклав дешевші та гірші труби, ніж за договором. Таким чином, зловмиснику вдалося заволодіти 300 тисячами гривень із бюджету.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, 20 липня, депутату Запорізької обласної ради від політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" оголосили підозру у розтраті та службовому підробленні та зловживанням службовим становищем в особливо великих розмірах. Досудове розслідування справи провадить Нацполіція.

Раніше ми також писали, що призначеної окупантами "виконувача обов'язків мера Чернігівської муніципальної освіти Бердянського району" повідомили про підозру в колабораційній діяльності.

Також нагадаємо, що в одному із сіл під тимчасово окупованим Гуляйполем російські загарбники знову опустошилися. На цей раз вони попросили у місцевих мешканців мобільний номер телефону Нестора Махна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах