Прокуратура повідомила про підозру у колаборантстві "меру" Чернігівки

Прокуратура повідомила про підозру у колаборантстві "меру" Чернігівки.

Прокуратура повідомила про підозру у колаборантстві "меру" Чернігівки. Фото: bastion.tv

Суспільство
21 липня 2022 16:16

Призначеною окупантами "виконувача обов'язків мера Чернігівської муніципальної освіти Бердянського району" повідомили про підозру в колабораційній діяльності.

Після повномасштабного вторгнення військ РФ на територію України та тимчасового захоплення території селища Чернігівка жінка погодилася на співпрацю із загарбниками та добровільно прийняла пропозицію зайняти псевдопосаду "в.о. мера Чернігівської муніципальної освіти Бердянського району". Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Виконуючи свої посадові обов'язки, колаборантка особисто здійснює підбір працівників до незаконного органу окупаційної влади, організовує заходи щодо впорядкування підприємницької діяльності, а також контролює роботу ЗМІ на території громад.

Йдеться про Ілона Щипенка, яка раніше була головою районної парторганізації ОПЗЖ та секретарем Чернігівської селищної ради.

Раніше ми писали, що за словами колаборантки Ілони Щипенко, найближчим часом буде здійснено організовану " евакуацію" жителів Чернігівського району на територію Росії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах