На блокпосту у Василівці окупанти четверту добу не пропускають колону авто

На блокпосту у Василівці окупанти четверту добу не пропускають колону авто.

На блокпосту у Василівці окупанти четверту добу не пропускають колону авто. Ілюстративне фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
20 липня 2022 18:03

На ворожому блокпосту у тимчасово окупованій Василівці не пропускають автомобільного транспорту у напрямку Запоріжжя. Бердянці, які залишили окуповане місто, не можуть проїхати на вільну територію.

Мешканці тимчасово окупованих територій не можуть в'їхати до Запоріжжя через російський блокпост у Василівці. Близько тисячі автомобілів не можуть проїхати через блокпост на підконтрольну Україні територію, повідомили у Бердянському виконкомі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Черга автомобілів уже понад тисячу, а пропускають у Запоріжжі не більше 40 машин на день. За словами людей, вони вже четверту добу стоять перед блокпостом у Василівці.

- Сусідні посадки, що змінюються в гектарах перетворилися на суцільний туалет просто неба і палючим сонцем. Розуміння подальшого прогресу у просуванні немає, – повідомляють жителі Бердянська, які виїхали з окупації.

У колоні заблокованими залишаються маса людей, серед яких переважно жінки з маленькими дітьми, люди похилого віку.

Військові просять у сірій зоні в темний час доби дотримуватися світломаскування. Не розводити багать, не світити ліхтариками і не лазити посадками. Адже через порушення може розпочатись обстріл.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах