У Запоріжжі відбудеться забіг на підтримку захисників Маріуполя

У Запоріжжі відбудеться забіг на підтримку захисників Маріуполя.

У Запоріжжі відбудеться забіг на підтримку захисників Маріуполя. Фото: depositphotos.com

Події
20 липня 2022 12:34

Асоціація сімей захисників "Азовсталі" організовує у Запоріжжі спортивний флешмоб на підтримку гарнізону "Маріуполь" – "Біжу за Азовсталь".

Так, уже цієї суботи, 23 липня, у місті стартують масові старти всесвітньої спортивної події, які пройдуть одночасно у багатьох містах України. Про це повідомили організатори флешмобу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Для того аби взяти участь у спортивному флешмобі, не потрібно бути професійним бігуном. Ви можете пробігти стільки, скільки захочете. Тож захід підійде для усіх категорій відвідувачів. Головне – прийти і підтримати наших хлопців та дівчат. Наша мета: нагадати світу про оборонців Маріуполя, їх героїзм та беззаперечну відданість своїй державі, – зазначають організатори.

Учасники заходу отримають на старті роздруківку із хештегом #runforAzovstal. Після заходу бігуни зможуть поділитися своїми фото з цим хештегом у соцмережах, щоб розповісти про наших сталевих Героїв – захисників Маріуполя. Чим більше фото з хештегами – тим більше уваги до захисників Азовсталі, що зараз дуже важливо для їхнього повернення додому.

Збір учасників відбудеться 23 липня о 09:30 біля Запорізької міської ради, що на проспекті Соборному, 206. Вхід для всіх бажаючих безкоштовний, але потрібна попередня реєстрація за посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах