У Запорізькій області окупанти змістили Балицького та призначили нового псевдогубернатора

У Запорізькій області окупанти змістили Балицького та призначили нового псевдогубернатора.

У Запорізькій області окупанти змістили Балицького та призначили нового псевдогубернатора. Фото: 112.ua

Події
19 липня 2022 12:40

Російські окупанти призначили нового псевдогубернатора Запорізької області замість Євгена Балицького. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на проросійські ресурси.

Так, боротьба за владу серед загарбників на окупованій території продовжується. Замість відомого запорожцям зрадника, екс-нардепа Євгена Балицького, якого росіяни у травні зробили головою так званої "адміністрації", новим "головою уряду Запорізької області" призначили першого заступника губернатора Вологодської області російської федерації Антона Кольцова.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як пропагандистські росми, російське командування розраховує, що чиновник допоможе окупованим територіям "інтегруватися в російські реалії і перезапустити все те, що необхідно робити за російським законодавством та правилами".

За останні місяці на окупованих територіях триває кампанія з роздачі російських паспортів. Але великої кількості бажаючих отримати документ країни-агресора – нема. Немає й великої підтримки окупаційної влади серед місцевого населення. Очевидно, керівництво РФ вважає, що у діях конкретного " глави адміністрації ". Хоча насправді причина – у патріотичній позиції мешканців окупованої території Запорізької області.

Нагадаємо, що Балицький колишній нардеп від "Партії регіонів". 2020 року був обраний депутатом облради від "Опозиційного блоку".

Зрадник критикував чинну українську владу та готував урочистості до Дня перемоги. Він також видав так зване розпорядження "Про тимчасову організацію громадського порядку", яке зобов'язує мешканців сформувати "громадські загони" для виявлення антиросійської діяльності.

Раніше ми також писали, що правоохоронні органи повідомили про підозру колишнього нардепа, а нині "голову" псевдо-військово-цивільної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького. Детальніше про це можете прочитати, натиснувши на посилання тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах