Окупанти викрали начальника служби охорони Запорізької АЕС

Окупанти викрали начальника служби охорони Запорізької АЕС.

Окупанти викрали начальника служби охорони Запорізької АЕС. Фото: hromadське.radio

Події
18 липня 2022 16:54

Російські військові продовжують викрадати співробітників Запорізької атомної електростанції. Цього разу вони забрали в невідомому напрямку начальника служби охорони навколишнього середовища ЗАЕС.

Тепер окупанти почали викрадати персонал із ключових керівних позицій ЗАЕС. Учора, 17 липня, російські загарбники захопили та відвезли у невідомому напрямку начальника служби охорони навколишнього середовища Ігоря Квашніна. На даний момент його місцезнаходження неможливо встановити. Про це повідомили у прес-службі "Енергоатому".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В Енергоатому нагадали, що служба відповідає за безпеку навколишнього середовища АЕС, тобто за відсутність забруднення будь-якими речовинами, включаючи радіоактивні.

Нагадаємо, Запорізьку АЕС із 4 березня контролюють російські загарбники. Також під окупантами знаходиться місто-супутник АЕС – Енергодар. Під час захоплення станції окупанти відключили онлайн-моніторинг, щоб приховати свої дії від МАГАТЕ. У ніч проти 4 березня російські влаштували стрілянину на майданчику Запорізької АЕС, що призвело до пожежі.

Крім того, АЕС знаходиться під постійною загрозою ракетного удару, існує реальна загроза пошкодження енергопостачання в умовах бойових дій, що тривають в Україні.

Також раніше ми писали, що військовий експерт розповів, коли очікується деокупація Запорізької атомної електростанції.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах