У Запоріжжі виявили сховище з контрафактними цигарками на мільйон гривень

У Запоріжжі виявили сховище із контрафактними цигарками на мільйон гривень.

У Запоріжжі виявили сховище із контрафактними цигарками на мільйон гривень. Фото: depositphotos/grafvision

Події
18 липня 2022 13:53

У Шевченківському районі Запоріжжя викрили чоловіка, який скуповував та зберігав тютюнові вироби без акцизу.

Як повідомили у прес-службі Запорізької обласної прокуратури, правоохоронці провели обшук у орендованому гаражі на території Шевченківського району. У приміщенні виявили 24 тисячі пачки цигарок без акцизу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вартість тютюнових виробів оцінюється майже в один мільйон гривень. За інформацією правоохоронців, контрафактні цигарки скуповував та зберігав 22-річний хлопець. Справа розслідується за незаконне придбання з метою збуту підакцизних товарів.

Раніше ми також писали, що голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух повідомив, що близько 60% Запорізької області перебуває в окупації. Детальніше про це можете прочитати, натиснувши на посилання тут.

Нагадаємо, що Гауляйтери Запорізької області відкрито заявили про те, що вивозитимуть через Бердянський порт 100 тисяч тонн зерна. Через це люди спалюють урожай, щоб не віддавати окупантам. Докладніше про це ми писали тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах