На Запорізькому напрямку нацгвардієць збив шостий ворожий літак

На Запорізькому напрямку нацгвардієць збив шостий ворожий літак -

На Запорізькому напрямку нацгвардієць збив шостий ворожий літак - фото: pravda.com.ua

Події
17 липня 2022 15:26

У Запорізькій області 19-річний нацгвардієць збив ворожий штурмовик "СУ-25". Це вже шостий літак на його рахунку.

Як розповіли у пресслужбі Національної гвардії України, строковик зараз виконує бойові завдання, захищаючи українське небо на Запорізькому напрямку. Він нещадно б’є ворога у повітрі з ПЗРК "Ігла". Нацгвардійця в соцмережах вже прозвали "Запорізьким месником".

- Мене стали так називати після того, як я знищив три літаки. В принципі мені подобається, моїм товаришам також. Але головне, що це має результати – менше ворожих літаків руйнуватимуть наші міста, а їхні пілоти знатимуть, що їхній виліт може бути останнім, – зазначає боєць.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нещодавно під час чергових авіанальотів ворога на позиції наших захисників нацгвардієць підбив ще два літаки противника. Окрім того, 16 липня близько десятої години вечора йому вдалося збити крилату ракету. А вже на ранок наступного дня він поповнив свою скарбничку збитих літаків ще одним "СУ-25".

Зараз на рахунку бійця вже шість ворожих літаків "СУ-25" та одна крилата ракета окупантів.

Нагадаємо, що "Су-25" – це броньований військовий літак, який призначений для підтримки сухопутних військ над полем бою, а також для знищення об'єктів із заданими координатами в будь-яких погодних умовах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах