Строковик НГУ, який збив три російські винищувачі, отримав іменний бронежилет

Строковик НГУ, який збив три російські винищувачі, отримав іменний бронежилет.

Строковик НГУ, який збив три російські винищувачі, отримав іменний бронежилет. Фото: facebook.com/vasiliy.busharov

Події
02 червня 2022 13:32

Солдат-строковик Національної гвардії України, який за півтора місяці збив три ворожі винищувачі Су-25, отримав подарунок від запорізьких волонтерів: бронежилет із іменною пластиною.

За словами керівника Волонтерського центру "Паляниця" Василя Бушарова, на пластину волонтери нанесли позивний нацгвардійця – "Бандит" і написали "Три літаки – це лише початок".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Так, це саме той хлопець, який у Запорізькій області своїми руками та спеціальними приладами збив три ворожі літаки. Три! Один хлопець! Хлопцю 19 років! Віримо, що вона на цьому не зупиниться. Приготували для нього спеціальний подарунок – бронежилет із саме пластиною, – написав Бушаров.

Строковик НГУ, який збив три російські винищувачі, отримав іменний бронежилет.Строковик НГУ, який збив три російські винищувачі, отримав іменний бронежилет. Фото: facebook.com/vasiliy.busharov

Строковик, який збив з переносного зенітно-ракетного комплексу "Голка" три ворожі літаки-винищувачі, в Нацгвардії називали "Запорізьким месником".

Також ми раніше писали, що талановитий терміновик вже отримав орден "За мужність" і позивний "Бандит". Судячи з ворожих радіоперехоплень, росіяни відверто бояться нашого Бандита і безуспішно шукають його спальне місце.

Су-25 – це броньований військовий літак, який призначений для підтримки сухопутних військ над полем бою, а також для знищення об'єктів із заданими координатами в будь-яких погодних умовах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах