Мер Мелітополя розповів, що російські окупанти готуються до наступу ЗСУ

Мер Мелітополя розповів, що російські окупанти готуються до наступу ЗСУ.

Мер Мелітополя розповів, що російські окупанти готуються до наступу ЗСУ. Фото: facebook.com/riamelitopol

Події
14 липня 2022 13:14

Мер тимчасово окупованого Мелітополя розповів, що російські військові готуються до ведення бойових дій. Вони вже доручили лікарням запастися їжею та водою та заклеїти вікна.

- Псевдокерівник департаменту охорони здоров'я, якого призначили рашисти у місті Мелітополь, зібрав збори та сказав усім колаборантам та тим, кого вони призначили керівниками закладів охорони здоров'я, підготувати продукти харчування, підготувати воду, заклеїти вікна. Для мене це чіткий сигнал про те, що рашисти готуються до бойових дій безпосередньої вже в місті Мелітополь, – заявив Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, окупанти збираються не випускати мешканців із тимчасово окупованих територій, щоб і надалі прикриватися мирним населенням під час бойових дій.

- Нині вони максимально збирають людей на пункті пропуску у Василівці, щоб прикритися для перекидання своїх чергових військових угруповань на територію лінії фронту. Ситуація ускладнюється, але, з іншого боку, всі чекають на звільнення. Підрив бронепоїзда, підриви залізничних колій та знищення військової бази – це, звичайно, надихає всіх на те, що ми скоро повернемося до наших будинків, – повідомив міський голова Мелітополя.

Раніше ми також писали, що 3 липня у Мелітополі ЗСУ знищили військову базу російських окупантів. Під час масової атаки також було знищено склад із боєприпасами та казарми росіян, разом із їх живою силою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах