У Запоріжжі затримали двох хлопців, які фотографували об'єкти для окупантів

У Запоріжжі затримали двох хлопців, які фотографували критичні об'єкти для окупантів.

У Запоріжжі затримали двох хлопців, які фотографували критичні об'єкти для окупантів. Фото: facebook.com/Bilosh

Події
14 липня 2022 15:05

У Запоріжжі затримали двох молодиків, які на замовлення окупантів фотографували критичні об'єкти міста.

Учора вранці, 13 липня, патрульна поліція Запоріжжя отримала інформацію про двох підозрілих осіб, які фотографували об'єкти критичної інфраструктури, повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Патруль відпрацював, виявили двох підсвинків 20 та 19 років. Мали з собою чотири мобільні телефони та цікаве листування. Замість забезпечення безпеки власної держави, мудаки працюють на недокраїну за якісь копійки... Мраза серед нас... Громадянам дякую за пильність. Патрульним – за службу, – повідомив Білошицький.

У Запоріжжі затримали двох молодиків, які фотографували об'єкти для окупантів.У Запоріжжі затримали двох молодиків, які фотографували об'єкти для окупантів. Фото: facebook.com/Bilosh

У Запоріжжі двоє молодих зрадників за копійки фотографували різноманітні об'єкти у місті за дорученням орків.У Запоріжжі двоє молодих зрадників за копійки фотографували різноманітні об'єкти у місті за дорученням орків. Фото: facebook.com/Bilosh

Раніше ми також писали, що уродженець Запорізької області, завербований співробітниками ФСБ, повідомляв ворогові інформацію про розташування позицій українських захисників та об'єктів критичної інфраструктури у Запорізькій та Дніпропетровській областях.

За свої "послуги" коригувальник попросив 20 тисяч гривень. Гроші він має отримати на тимчасово окупованій території на Херсонщині, де співробітник ФСБ планував посилити вербування агента. Але чоловіка затримали спецназівці СБУ під час спроби виїзду на непідконтрольну територію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах