У Запорізькій області знищили два ворожі літаки (відео)

У Запорізькій області знищили два ворожі літаки.

У Запорізькій області знищили два ворожі літаки. Фото: facebook.com/ngu.south

Події
14 липня 2022 10:52

Зенітники Національної гвардії України та Збройних Сил України підбили два ворожі літаки у Запорізькій області.

- Під кінець напруженого тижня відбулися ще дві події, варті уваги... За чергового авіанальоту на наші позиції зенітники "Нацгвардії" та ЗСУ підбили відразу дві путінські "сушки", про що радісно повідомила рація, написав запорізький журналіст та військовий Богдан Василенко.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією журналіста, одне попадання на рахунку військовослужбовця "Бандита", який раніше вже розправився з трьома ворожими штурмовиками СУ-25. Як наголосив журналіст, зараз воїн працює під іншим позивним.

Варто відповісти, що у Запорізькій області один солдат-строковик на прізвисько "Бандит" збив уже четвертий літак Російської Федерації. Тепер хлопець служить під іншим позивним.

Варто нагадати, що терміновик, який збив із переносного зенітно-ракетного комплексу "Голка" три ворожі літаки-винищувачі, у Нацгвардії називали "Запорізьким месником".

Також ми раніше писали, що талановитий терміновик уже отримав орден "За мужність" та позивний "Бандит". Судячи з ворожих радіоперехоплень, росіяни відверто бояться нашого Бандита і безуспішно шукають його спальне місце.

Нагадаємо, що Су-25 – це броньований військовий літак, призначений для підтримки сухопутних військ над полем бою, а також для знищення об'єктів із заданими координатами в будь-яких погодних умовах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах