Окупанти в Запорізькій області влаштовують "розбірки" один з одним

Окупанти в Запорізькій області влаштовують "розбірки" один з одним.

Окупанти в Запорізькій області влаштовують "розбірки" один з одним. Ілюстративне фото: freepik.com

Події
13 липня 2022 16:05

У тимчасово окупованому Енергодарі військові РФ влаштували провокації, в яких намагалися звинуватити ЗСУ. Одна з них – це обстріл будівлі СБУ, яку вони ж захопили.

За словами голови Запорізької ОВ Олександра Старуха, в Енергодарі складна та напружена ситуація. Окупанти влаштовують розбирання один з одним.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Регулярно відбуваються такі ситуації (провокації – ред.). Різні угруповання влаштовують "розбірки" один з одним, адже кожен із них хоче собі щось привласнити, особливо фінансові потоки. Колишнього самопроголошеного керівника підірвали. Тепер до Енергодару зайшла чергова група людей, щоб наводити, так би мовити, свої порядки. Швидше за все, вони не змогли щось поділити між собою. Взагалі, в Енергодарі складна ситуація, пов'язана з пограбуваннями, тиском на підприємців та викраденням цивільного населення. Але ми дякуємо працівникам АЕС, які працюють, постачають нас електроенергією, і головне – підтримують безпеку, – заявив Старух.

Губернатор також зазначив, що вчора, 12 липня, близько 17.00 військові РФ обстріляли Кам'янське. Щодо можливого наступу на Запоріжжі, то зараз основні бойові дії відбуваються у Донецькому напрямку.

- Окупанти продовжують обстрілювати Гуляйполе, Камишеваху, Малу Токмачку, Степногірськ, Кам'янське та інші населені пункти. Люди іноді дивом залишаються живими. Загалом, у нашому напрямку ворог накопичує сили, а потім перекидає на інші області. Ми стежимо за ситуацією та постійно продовжуємо зміцнювати рубежі, – додав глава області.

Вчора, 12 липня, в Енергодарі було чути вибухи. Окупанти намагалися звинуватити ЗСУ в обстрілі живих кварталів. Проте влада міста попередила, що це чергова провокація з боку російських загарбників.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах