У РФ поширюють фейк, що у Запоріжжі на території шкіл знаходиться бойова техніка

У РФ розповсюджують фейк, що у Запоріжжі на території шкіл знаходиться бойова техніка.

У РФ розповсюджують фейк, що у Запоріжжі на території шкіл знаходиться бойова техніка. Фото: censor.net

Події
08 липня 2022 15:04

У російських ЗМІ знову з'явилася неправдива інформація про підрозділи ЗСУ та розташування військової техніки у Запоріжжі.

За словами російського пропагандиста Соловйова, у Запоріжжі на територіях школи № 71 (проспект Маяковського) зосереджено підрозділи Збройних Сил України та націоналістичних формувань, обладнано вогневі позиції та склади боєприпасів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Це не перший випадок, коли російські пропагандисти пишуть про те, що на території запорізьких шкіл чи лікарень розміщено українське озброєння.

У квітні журналісти країни-агресора писали про те, що "у Запоріжжі на вулиці Перемоги у міській клінічній лікарні розміщено підрозділ ЗСУ, а на прилеглій території бронетехніка та вогневі позиції артилерії".

На початку липня міністерство оборони Росії стверджувало, що Сили оборони України "ховають" все у Дитячому палаці творчості (колишній Палац піонерів).

Такі повідомлення називають спробою окупантів виправдати свої нелюдські вчинки. А запорожців закликали бути пильними та не вірити ворожим провокаціям.

Раніше, росЗМІ повідомляли, що найімовірнішим є варіант провокації на хімічних та біологічних об'єктах Харкова та Києва, не виключена провокація на Запорізькій АЕС.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах